Петият епизод на подкаста #ДаПодредимГрада е по-различен от останалите. Шефът на

...
Петият епизод на подкаста #ДаПодредимГрада е по-различен от останалите. Шефът на
Коментари Харесай

Шефът на СОС Георги Георгиев със специален подкаст – разкрива интересни детайли от живота си

Петият епизод на подкаста #ДаПодредимГрада е по-различен от останалите. Шефът на СОС Георги Георгиев – разкрива забавни елементи от живота си.

 

„ За Гергьовден, моят оптимален личен празник, вместо да почерпя наред всички, взехме решение със Симеон Колев да ви разведрим с един по-човешки и личен разговор. В него няма и дума за политика. Затова този епизод става за слушане “, написа в профила си във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

 

Подкастът бе отдаден на това „ На Гергьовден да подредим…Георги “ като в него ръководителят на Столичния общински съвет споделя за себе си.

 

Георгиев е приключил висшето си обучение в СУ, а след това - Кингс Колидж в Лондон. Споделя отговори на въпроси като да вземем за пример – за живота си в Англия, за адвокатската му работа и по тази причина по какъв начин съумява да смъкна напрежението след работния ден. 

 

" Политиката не ме храни. Не съм подвластен по никакъв метод. В моментът, в който някои ме докачи - мога да си взема шапката, да стана и да си потегли ", споделя той за животът си в сегашния миг.

 

И споделя: " В учебно заведение на 2-3 години имаше по един преподавател, на който желаех да подръжавам. В университета има също щастието да ми преподават светила в науката. Това въодушевява. Освен това правото е една извънредно забавна просвета - подрежда света, основава възприятие за порядък. Затова работата с младежи е доста потребна - ние имаме крещяща потребност от млади работещи хора. "

 

На въпросът за какво се занимава с политика, той дава отговор по този начин: " Когато подредиш личния си живот, се замисляш, че си част от доста по-голям балон. Има нужда да сме дейни отвън това кръгче. И това не е идеализъм, а даже прагматизъм. "

 

Подкастът е в канала @dapodredimgrada в YouTube, само че може да се слуша и в Spotify и Гугъл Podcasts.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР